Talarförmedling

TalarPoolen är en talarförmedling och ett kunskapsföretag, som hjälper dig att hitta rätt person till varje unikt tillfälle. Genom att samla alla sorters talare till en plats vill vi vara den naturliga samlingsplatsen när du söker efter en talare till ditt evenemang.

Vi är en talarförmedling som kan förmedla tusentals talare, föreläsare, experter, politiker, underhållare, näringslivsprofiler, moderatorer, komiker, företagsledare, internationella talare, skådespelare, sportprofiler, artister, sångare, inspiratörer och många fler. Den stora bredden och variationen av talare gör att TalarPoolen har ett av nordens största nätverk av personligheter.

Vår utgångspunkt och mål är att skapa meningsfulla möten genom att fylla det med meningsfullt innehåll. Vi hjälper dig att hitta rätt profil för just ert behov. Med den långa erfarenheten och vårt stora nätverk av olika profiler kan vi förmedla alla sorters talare, oavsett om du söker en inspiratör, underhållare, en lättsammare kunskapsföreläsare som lättar upp konferensen, eller en mer djupgående och längre utbildningsinsats.

Vilka tillfällen förmedlar vi till?

Tillfällena vi förmedlar till varierar stort. Vi försöker på alla nivåer att hitta rätt person till varje tillfälle. Det kan gälla kundaktiviteter, marknadsaktiviteter, events, utbildningar, workshops jubileer, debatter, chefsseminarier, inspirationsdagar, ledningsgruppsmöten, interna konferenser, produktlanseringar, medarbetardagar, bolagsstämmor, frukost- och lunchseminarier, försäljningsmöten, kick offer m.m.

Vilka förmedlar vi?

Vi blir kontaktade av många talare varje år som vill komma med i vårt nätverk. Därför arbetar vi konstant med att lyssna på nya personer och uppdatera oss. Vi tar detta på största allvar då vi aldrig skulle kunna förmedla en person som vi inte personligen lyssnat på eller tagit ett flertal referenser på. Vi följer alltid upp med en utvärdering med både kund och talare, som vi lägger in i vår databas. Detta för att säkerhetsställa att de personer som vi förmedlar håller måttet och att vi är uppdaterade. Genom att hela tiden lyssna på nya personer och kvalitetssäkra dem genom utvärdering och referenser vet vi vad som går hem och vad som inte går hem.

Oberoende talarförmedling

TalarPoolen är en oberoende talarförmedling på så sätt att ingen av de personer som ingår i vårt nätverk är anställda hos oss. Därigenom har vi full frihet att föreslå den person som passar kundens behov bäst. Detta är viktigt för oss för att bibehålla den högsta kvalitén.

Talarförmedling. Hur går en förmedling till?

Med den kunskap och erfarenhet vi tillskansat oss har vi förbättrat och effektiviserat våra arbetsmetoder så att våra kunder ska få den absolut bästa kundservicen, få de lämpligaste talarförslag och känna sig vara i säkra händer. Rent praktiskt går det till så här vid en förmedlingsprocess:

Behovsanalys och kravprofil

1. Ni kontaktar oss per telefon eller mail där ni berättar om era planer och vilka behov ni har. Ni behöver inte ha några färdiga koncept eller alla detaljer redan klara utan det kommer vi att komma fram till tillsammans. Sedan går vi igenom frågor som rör målsättning, platser, budget och andra praktiska detaljer. Vid första kontakten går vi således igenom era behov och enas om en kravprofil som beskriver vad ni söker efter.

2. Sedan startar vi en sökprocess för att hitta den bästa kandidaten till ert unika tillfälle. Vi letar i vår kunskapsdatabas av talare och använder oss av den erfarenhet och kunskap vi har om talare för att ta fram de bästa kandidaterna. Vi kontaktar de personer som vi tror är mest lämpliga för ert tillfälle.

3. När sökprocessen är slut kontaktar vi er och presenterar olika kandidater. Om du som kund sedan är intresserad av en person, flera personer eller ingen är upp till dig. Arbetat vi dittills lagt ned är helt kostnadsfritt. Du betalar först efter en officiell bokning av personen. Vid dessa tillfällen ordnar vi med kontraktsskrivning. Vi ordnar också alla andra praktiska detaljer och att personen/personerna ni anlitat kommer i kontakt med er före evenemanget för att diskutera upplägg och diverse praktiska frågor.

4. Efter evenemanget tar vi kontakt med er på nytt för att göra en utvärdering och be er att betygsätta personen.

Kontakta oss så berättar vi gärna mer – Kontakt oss

Ämnesområden vi förmedlar

TalarPoolen har som syfte att vara en heltäckande talarförmedling, där du ska kunna hitta talare inom alla ämnesområden. Med ett nätverk med tusentals olika sorters talare har vi ett av Nordens största kompetensnätverk av talare och ämnen. Genom att ständigt lyssna på nya talare och fånga upp nya trender hoppas vi kunna ge det våra kunder efterfrågar. Därför har vi med tiden samlat på oss en lång lista på olika ämnen.

Priser

Vi arbetar alltid direkt med våra talare utan några mellanhänder, vilket gör att du som kund får bättre priser och snabbare service.

Priset för att anlita en talare varierar efter omständigheterna. Det kan till exempel bero på vilken talare kunden vill anlita, omfattningen av talarens insats, om evenemanget äger rum i Sverige eller utomlands m.m. Eftersom varje tillfälle är unikt så finns det näst intill oändligt med variabler att ta hänsyn till. Därför finns det inga fasta priser. Men kontakta oss gärna så hjälper vi till med att fastställa ett pris. Detta är kostnadsfritt. Den enda gången du som kund betalar någonting är när du bokat en talare.

Talare i alla prisnivåer

Anledningarna till varför en person har det pris han/hon har är som sagt många. Men vi kan erbjuda talare i alla prisnivåer. Vi brinner för det vi gör och hoppas alltid kunna erbjuda våra kunder något som rymmer både deras budget och förväntningar.

Då TalarPoolen har ett så pass stort och omfattande nätverk av olika slag av talare, utbildare, experter, underhållare och inspiratörer att välja mellan så lyckas vi så gott som alltid göra våra kunder nöjda genom att hitta rätt person till dem. Så tveka inte att höra av dig till oss oavsett vilka budgetramar ni än har.

Vänd dig till oss när du vill:

– Öka motivationen
– Höja kompetensen
– Nå bättre resultat
– Effektiviseras
– Få en ökad insikt och förståelse
– Skapa välfungerade team
– Fördjupas
– Underhållas
– Skapa bättre relationer till kunder och leverantörer
– Stärka varumärket
– Inspireras
– Lansering av nya produkter eller tjänster
– Rusta inför framtiden
– Förändra organisationen
– Skapa en bättre och attraktivare arbetsplats
– Lätta upp konferensen
– Ge tyngd åt dagen