Ari_Riabacke_Föreläsare

Ari Riabacke

Framtiden är här idag – Är du redo?

Ari Riabacke är nog utan tvekan en av Sveriges mest efterfrågade föreläsare just nu. Hans tankeväckande, inspirerande och bitvis provocerande budskap kommer garanterat att vidga er syn på framtiden och ge er nya perspektiv på er omgivning, affärsutveckling, organisationer, beslutsfattande och framför allt på er själva!

”Business as usual” tiden är förbi. Med en allt snabbare förändringstakt i vår omvärld måste vi tänka nytt och göra annorlunda. Vi måste se möjligheter där andra ser problem genom att fortsätta framåt när andra inte vågar – även fast vi själva inte heller är riktigt säkra. Ari målar upp framtidsbilder genom att beskriva några av vår tids största samhälls- och beteendeförändringar och tar upp hur dessa i slutändan påverkar oss.

Ari Riabacke är doktor i beslutsanalys och ek mag i organisatoriskt beslutsfattande. Han har bland annat arbetat som Head of Buisiness Intelligence på ett av Sveriges största IT-företag. Han har också varit beslut- och framtidsexpert för bland annat Svensk Kärnbränslehantering (SKB), där han var med och lade grunden till beslutet om var Sveriges kärnbränsle ska förvaras under de närmsta 100 000 åren.

Tillsammans med sin fru dr Mona Riabacke har Ari skrivit den hyllade boken ”Beslutspyramiden – Stegen till klokare beslut”, som i grunden handlar om hur vi fattar våra beslut och inte minst hur vi kan göra det bättre. Boken har blivit publicerad på ett flertal olika språk. Dagens informationssamhälle gör att vi får tonvis med information att ta hänsyn till. Samtidigt ställs det högre krav på oss att fatta både rätt och snabbare beslut.

Ari har en sällsynt förmåga att blicka in i framtiden genom att lättsamt vandra mellan forskarvärldens upptäckte, affärsvärldens utmaningar och livets stora frågeställningar. Vad krävs av den moderna organisationen för att möta morgondagens krav? Hur ser det framtida ledarskapet ut? Hur motiverar vi den nya generationen? Vilka ska vi anställa och hur skapar vi en miljö där innovation och förändring är lika naturliga ingredienser som socker och sylt på pannkakor? Ari får dig garanterat att stanna upp, höja blicken och på allvar fundera över framtiden som är här i morgon.

Ari Riabacke är föreläsare, utbildare och workshopledare. Ari är en av Skandinaviens mest anlitade talare. I Dagens Industri blev han nyligen rankad topp tre bland näringslivstalarna i Sverige. Han anlitas för alla sorters målgrupper, alltifrån beslutsfattare som står inför strategiska framtidsutmaningar till medarbetare som vill inspireras och få nya perspektiv om framtiden. Han skräddarsyr alltid sin föreläsning för att säkerhetsställa relevans, hög kvalité och värde för åhöraren. Aris föreläsningsstil är utmanande, inspirerande och underhållande.


Boka Ari Riabacke eller få mer information. Vi återkommer till dig inom en arbetsdag.